Wat is de Brand Benchmark Score? 

The 'brand benchmark score'  meet de sterkte van uw merk in een competitieve omgeving
en op volgende 5 dimensies:

Deze dimensies en parameters zijn een synthese en praktische doorvertaling van het wetenschappelijk werk over de Customer-based Brand Equity van de gerenommeerde professoren Kevin Lane Keller en David Aacker

Hoe wordt de Brand Benchmark Score gemeten?

De 'Brand Benchmark Score' berekent de sterkte van een merk zowel op basis van absolute scores op elk van de dimensies als op basis van de positie die het merk inneemt in het concurrentieel veld. Op deze manier houden we rekening met de echte realiteit in de markt.

De 'Brand Benchmark Score' wordt op een visuele manier gemeten waarbij alle merken uit de concurrentieomgeving in eenzelfde visuele oefening worden beoordeeld.

Welke sectoren werden reeds gebenchmarked?

De Brand Benchmark Score wordt berekend voor:

DE BANKSECTOR

De 15 banken met de meeste kantoren in BelgiĆ« werden met elkaar vergeleken op gebied van merkkennis, performantie, relevantie, affiniteit & reputatie.

Lees hier het persbericht.

Bestel hier het rapport! 

DE VERZEKERINGSECTOR

De 16 grootste verzekeringsmerken werden met elkaar vergeleken op gebied van merkkennis, performantie, relevantie, affiniteit & reputatie.

Lees hier het persbericht.

Bestel hier het rapport! 

DE AUTOMOBIELSECTOR

De 16 meest verkochte automerken werden met elkaar vergeleken op gebied van merkkennis, performantie, relevantie, affiniteit & reputatie.

Bestel hier het rapport! 

DE SOCIALE HR PARTNERS (sociale secretariaten)

De 12 erkende HR partners (sociale secretariaten) werden door meer dan 450 HR verantwoordelijken met elkaar vergeleken op gebied van merkkennis, performantie, relevantie, affiniteit & reputatie.

Bestel hier het rapport!